Josefins Avatar?


Foto: Tove | Redigering: Tove

Take a look at my avatar!
Haha, nä jag skojjade bara, men vad tycker ni? Jag tyckte att Tove gjorde ett grymt bra jobb här, har själv försökt mig på att göra en avatar i photoshop, och det är inte det lättaste (;

Idag var jag och mamma ute på stan och letade efter grejer till mitt rum, såsom kuddar, täcken och sånt..
Vi kollade också på målarfärg. Vill ha någon härlig blå på vägen. Har haft grönt hur länge som helst (min favvo-färg ;)) men när jag var liten hade jag faktiskt barbie-rosa vägar ^^'
Men men, jag hittade ett par snygga färger så jag har tagit med lite "prov-lappar" hem för jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken nyans det ska vara..

Sen var jag en snabb sväng hemma hos min mormor, övade på att spela piano och fikade. ♥Vad kul att ni uppskattade min tutorial ;) Kommer kanske en ny imorrn!

kram! / Josse


Tove | Brons


Bild: Tove (jag)

Hej! Hmm, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Kanske att jag nyligen bakade brownies som smakar gudomligt... näe.. Kanske att jag har gjort klart all äckligt hemsk läxa.. trååkigt... Hmm.. Jag återkommer senare med en mycket mera interessant text! Jag lovar!

Tove

Tove | Balkong


Bild: Tove (jag)

Hej! Jag vaknade extra tidigt idag för att jag hade en helt sjukt läskig mardröm, och när jag säger tidigt menar ja klockan 11. Jag tänkte bara lägga upp en snabb bild ifrån London. Vi gick i en smal gränd och då fick jag se denna balkongen (inringad i rött). Jag har alltid velat ha en sådan balkong! Vem skulle inte vilja ha ett träd stående på sin balkong?! Haha, näe nu ska jag göra klart läxorna så att jag får det avklarat. Ha det bra!

/Tove

Ps, glöm inte läsa Josses tutorial!

Tips: Längre ögonfransar.

Till det här behöver du ögonfrans-penslar. jag laddade ner mina gratis på obsidiandawn.com klicka här, om du vill ladda ner samma penslar.

Nu böjar vi!

Steg 1. Öppna bilden i photoshop.


Steg 2.
Skapa ett nytt lager. Döp gärna om lagret, jag döpte det till "vänsteröga 1".



Steg 3.
Gå in på pensel verktyget och välj en ögonfrans till det övre ögonlocket. (Ni behöver såklart inte välja samma som jag valde)



Steg 4.
Ställ in penslen så att den passar på ögonlocket, som jag visar över. Det gör ingenting och det är något som sticker ut, de kan du ta bort senare.



Steg 5.
Gå in på det streckade verktyget i menyn, och högerklicka sedan på ögonfransen. Då kommer det upp en ruta, och i rutan klickar du dig vidare till "Free transform".



Steg 6.
Nu kan du rotera ögonfransarna så att de passar perfekt på ögonlocket!



Steg 7.
Nu drar du ner "opacity" så att du kan se de riktiga ögonfransarna. (Detta är frivilligt, men jag tycker att det är lättare inför nästa steg)



Steg 8.
Gå in på "eraser tool"/suddigummi verktyget i menyn, och börja sedan att "sudda"/ta bort bitar av ögonfransarna som du kanske inte vill ha kvar. Du kan fixa till så att de passar bättre. Jag gjorde ögonfransarna lite kortare på höjden.

Klart! Nu är vi klara med ögonfransarna på det övre locket, nu är det bara att fortsätta vidare på det under locket, och nästa öga. Du gör likadant som jag har visat.
Du kan dra upp "opacity" så att ögonfransarna blir mörkare, men jag låter de behålla färgen så att de blandas in bättre med orginal bilden.



Det kanske inte blir precis som du har tänkt dig på en gång, men övning ger färdighet ;)

Vad tyckte ni om detta tipset? Jag försökte förklara så gott jag kunde med mycket bilder och lite text. Är det något inom photoshop som ni skulle vilja lära er? Släng iväg en kommentar så kanske det kan fixas :D

Sträng copyright!


Josefin - Uttråkad modell?


Bilderna är tecknade av mig Josefin.

Hallå bloggläsare!

Mår inte speciellt bra idag heller, har ont i halsen och är fortfarande superfyrkyld, uew..
Så det blev ingen fotbollsturning för mig idag, såg verkligen fram imot Tornaspelen, så den känns väldigt tråkig att missa.
Men jag passade på att testa några av mina målargrejjer som jag köpte i Danmark i slutet av jullovet, änvände de nya pennorna och papperna, och lite sånt där. Resultatet ser ni över, kvalitén på bilderna suger, jag vet.. Men de är fotade med mobilen så det är kanske inte så konstigt ;)
Jag skulle tagit foto med kameran efteråt men jag råkade sabba hela bilden så det är inte lönt nu ;D

/ Josefin


Tove | Snö...


Bilderna är tagna av mig (Tove)

Hej hej! Nyligen var jag, min mamma, min momor och min syster ute på en promenad och självfallet tog jag med min kamera! Det snöade väldigt länge igår och nu ligger det ett tjockt lager snö på varje träd och gata. Det är verkligen vackert så jag tog en hel del bilder på allt möjligt. Några av dem ser ni ovan.
Pappa och jag funderar på att sticka in i stan, men vi är inte riktigt säkra på vad vi ska göra där. Jag vill gärna shoppa men jag tror inte det är något som pappa vill ägna sin dag åt. Aja, vi får se vad vi hittar på. Hoppas ni hittar på något roligt att göra.

/Tove

Tove | Skrämd


Bild tagen och redigerad av mig (Tove)

Hihi, undrar vad Taxi (hunden på bilden) såg som gjorde henne så skrajj! Haha, näe men seriöst nu.. Jo jag kom hem ifrån musik för ett tag sedan och har nu suttit och lekt i photoshop där jag bland annat gjorde Josefin till en avatar. Innan dess var jag på starbucks med Aleksy och Jaquelin. Skit kul var det! Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll :)

/Tove

Kanske jag ska önska mig något av detta i födelsedagspresent..?

Har rotat runt lite på internet efter grejjer som jag kan önska mig i födelsedagspresent, haha fyller faktiskt år ganska snart ju :)
Jag är mest kär i hörlurarna, superfina, och jag behöver ett par nya ^^.
Jag önskar mig såklart massa andra grejjer med, men de finns inte att köpa på internet.. eller? *får leta lite mer*


1. Ett namnhalsband i silver, fast såklart så ska det stå "Josefin" på det. (Finns att köpa här)
2. Harry Potter och halvblodsprinsen DVD, (finns att köpa här)
3. New Moon DVD har inte kommit ut än men iaf ;) (Finns att boka här)
4. Paul Frank Hörlurar (Finns att köpa här)

Kram/ Josefin


Josefin - Ajj..


Bilden är lånad härifrån, sen är det jag som lagt till texten ;)

Nu är min mun fylld med.. plåt?
igår var jag nämligen hos tandläkaren och satte in tandställningen på underkäken, och jag som nyss hade börjat vänja mig (t.o.m börjat trvias) med tandställningen som jag redan har i överkäken, usch nu börjar det hela om igen, det gör så j'vla ont så det går inte att beskriva.. De spände in den övre så nu har jag ont i hela munnen, + att det spänner i huvudet. 
Jag kan knappt äta någonting, så jag antar att jag får leva på soppa och filmjölk den närmsta veckan, uew. x_x'
..Och till råga på allt har jag blivit superförkyld, så jag kan knappt sova om nätterna och allt annat tråkigt som kommer med förkylningar. 
Nu hoppas jag bara att de närmaste 2½-åren kommer att gå fort så jag slipper den här skiten. ^^

Någon av våra läsare som också har/ska få tandställning? :)

Aja, nu är det slut klagat, kram på er! /Josefin

Tove | SUPRISE!


Hej hej! Ny blogg design (som ni säkert inte märkt) som jag har hållt på med de senaste dagarna. Den är enkel men jag tycker om den. Öhhmm, kolla inte för noga på bilden i detta inlägget för den ser hemsk ut! Det var liksom en tre sekunders bild. Haha, nog med det. Ska gå och lägga mig nu, ha det bra!

/Tove

Tove | Jag var ju bara tvungen att prova...


Bilden är gjort utav mig (Tove) i photoshop CS3

Hej hej! Igår så kom min mormor och hennes sambo ner hit till Tyskland för att hälsa på därför hade jag lite svårt att hitta tid till ett inlägg. Idag så bad Saga mig att göra henne till en avatar och jag antog mig utmaningen. Jag är hyffsat nöjd specielt med tanke på att jag aldrig gjort något liknande innan! Jag funderar på att visa hur jag gjorde, vi får se om det blir något. Nu ska jag käka tårta för det är min mormors sambos födelsedag. Ha det bra alla!

/Tove

Ett plugg-tips.


Denna hemsidan använder jag mig av när jag ska lära in en massa glosor.
T. ex nu sitter jag och över på lite Franska som vi har tills på fredag, och då är den här hemsidan himla smidig att använda ;)

Man skaffar bara ett konto på Glosor.eu sen skriver man in sina glosor på både svenska och på språket man ska lära sig (i mitt fall Franska) och sen så förhör datorn en kan man väl säga.

Ett litet tips bara :)<3

Josefin - Pojken i randig pyjamas.


Kollage: Josefin

Jag vet att det var länge sen jag bloggade, men har man inget att blogga om, - så bloggar jag helst inte alls.

Som flera av er kanske vet så är den 27 Januari (Idag) en minnes dag, då vi ska minnas hur det var under andra världskriget, och den 27 Januari var dagen då alla fångar blev befriade från Auschwitz-Birkenau. Nazisterna styrde under 12 år, och de dödade över 6 miljoner judar, som de gasade och sköt ihjäl. Jag är inte jätte insatt i det här men jag tror att ni kanske vet något om det här själva (; 
 
"Förintelsens dag" hade vi som tema dag i skolan idag, och då tittade vi på filmen "Pojken i randig pyjamas" som handlar om allt det här. Jag måste säga att jag tyckte att filmen var väldigt hemsk, och jag grät faktiskt ett par gånger under filmen (sån mes jag är x)) men filmen var väldigt bra, lite obehaglig, men det kändes viktigt att se den och förstå hur det var och hur människor behandlade varandra. Dock var det ett väldigt tragiskt slut. Men den får 4/5 stjärnor ;)

"En berättelse som utspelar sig under det andra världskriget. Bruno är en åttaårig son till en officer på ett koncentrationsläger som blir vän med en judisk pojke på det andra sidan stängslet. Den förbjudna vänskapen får skrämmande och oväntade konsekvenser."



Tove | Helt otroligt kul!


Herregud vad glad jag är! Pappa berättade att han beställt biljetter till Alicia Keys koncert! Jag är egentligen ett soul artist fan men Alicia Keys måste man ju nästan älska. Jag kan skarpt rekommendera hennes två sista skivor som båda är fullproppade med super bra låtar. Gud vad jag är glad! Nu ska jag öva inför matte provet imorrn samtidigt som jag ska lyssna på Alicia Keys senaste skiva. Jag bjuder er på en av mina favorit låtar på hennes nya skiva:

 


Tove | Blommor


Bilder: Tove (jag)

Hej hej,
kom hem ifrån skolan för en halvtimme sedan ungefär och har redan parkerat mig framför datorn. Skolan idag var ovanligt tråkig och jag trodde nästan jag skulle somna sista lektion. När jag kom hem så bestämde jag mig för att fota en bukett som min mamma fått av hennes kompis denna helgen. Det blev bara en snabb fotografering för ljuset var dåligt. Blommorna där uppe var alltså de bilderna jag fotade (för dom som inte fattar det). Nu ska jag skriva klart en engelska uppsats. Ha det bra.

/Tove

Tove | Tbx med glitter


Bild: Tove (jag)

Hej hej,
har inte skrivit ett inlägg på flera veckor. Jag önskar jag kunde säga att jag är ledsen och att jag kommer skriva fler inlägg men tyvärr kan jag inte göra det för det är en stor risk att jag inte kommer ha tid att skriva så mycket som jag vill. Jag kan dock säga att jag ska försöka skriva mer så ni får veta vad jag håller på med.
Bilden är tagen av mig. Lyckas ni lista ut vad det är får ni en bloggdesign. Jag lovar.
/Tove

Söndagsmys


Redigering: Josefin | Foto: Tove/Josefin

Usch, vet inte alls varför jag lägger upp denna bilden, lyckades inte alls med vad jag ville. *missnöjd* x)

Men iallafall, kom hem från fotbollsturneringen för cirkus 2 timmar än, jag är grymt trött och kommer antagligen att däcka framför datorn snart.. Haha.
Vårt lag åkte ut alldeles för tidigt i turneringen, trots att vi hade spelat jättebra. Men men, nästa gång tar vi det ;)


Fotboll + Bloglovin'

Godmorgon Godmorgon kära läsare! Hoppas ni hade en mysig lördag igår, själv tillbringade jag nästan hela min dag i en inomhus hall. Vi hade ju fotbolls turnering, det gick inge vidare tyvärr. Men idag blir det nya tag i en ny turnering, och jag hoppas att det kommer att gå bättre, önska oss lycka till?



Följer du Enduo på bloglovin'? Inte klicka här under om du vill följa oss.
bloglovin

Potter Puppet Pals

Finns det något som är roligare än detta? Älskar verkligen Potter puppet pals, jag och mina kompisar brukar alltid gå runt och sjunga på den här låten. (Den i det första klippet)


Jag är nästan säker på att alla har sett dessa, iallafall någon av dem ;)
Men är de inte grymt roliga? :D

Dessa är tre av mina favoriter, jag tycker nog bäst om den i mitten, jag och Malva brukar skratta som galningar åt den. ^^
Men vilken är din favorit?

Ja tack! / Nej tack!




... Till bloggar med mycket uppdatering, bloggar som ska läsas är bloggar som uppdaterar mycket och underhåller sina läsare, därför hissar jag Malvas blogg.


... Till böcker som har/ska bli/blivit till film. Att få se favoritkaraktärerna från de bästa böcker man läst är minnsann inte dåligt enligt mig, därför säger jag ja tack! Till filmer som Harry Potter & Twilight.


... Till internet som inte funkar. Just när man måste göra någonting viktigt, så är det alltid samma irreterande skylt som dyker upp. "Du är inte anluten till internet" ett stort Nej tack! från min sida.


... Till skivor/dvd:er som är fyllda med repor. Du har nyss hittat den där gamla skivan med din favorit film, men tyvärr går den knappt att se på pga av alla reporna som gör att filmen hackar var tredje sekund. Så Nej tack! Till repiga skivor.

Josefin - Fotboll hela helgen


Copyright på bilden!

Detta inlägget får bli ett tecken på liv, ja jag lever, men jag är osäker på om Tove gör det ^^'

Nä skojja, det är klart att hon gör, (Ett smakprov på världens tråkigaste humör som jag har) hon har säkert annat för sig bara.
Men det blev ingen bloggning igår, jag var trött, och tv;en frestade med bra program och chips.. Ni fattar? :)
Fredagsmyset kom före heltenkelt.

I helgen är det fotboll som står på schemat. En turnering idag (Lördag) och en imorgon. usch, är inte alls sugen. Känns inte riktigt som att jag kommer att hjälpa laget så mycket, pga av att min kondition suger, och att på mina senaste träningar har jag varit A-S-K-A-S-S. Men man vet aldrig, ni kan kanske hålla tummarna för oss?

Tänkte lägga upp några inlägg nu på morgonen så ni har något att läsa medans jag är borta. ;)


Josefin - Lite sommar och värme tack!


Bilderna är tagna sommarlovet 2009.

Tittade nyligen igenom ett par bilder från sommaren, och fy vad man längtar tillbaka!
Det är så fruktansvärt kallt. Varför kan inte snön bara smälta bort? Usch, man har ju ingen lust att vara ute alls..

Snart är det dags för fotbollsträning, men innan det så har jag ett par läxor att göra. Dumt av mig att vänta tills sista dagen innan de ska vara klara, men jag är ju som jag är ;))

Får ta tag i det hela. Puss!


Guide - Svartvit bild med färgdetalj

Tänkte ge mig på att göra en liten guide åt er läsare, jag har verkligen försökt att förklara så gott jag kunde.


Guide av Josefin. Sträng copyright!

Somsagt, hoppas att ni fattar. Gjorde så gott jag kunde, men om ni har några frågor så är det bara att slänga iväg en kommentar, eller varför inte komma med tips om vad ni vill lära er i Ph i framtida guider?


Tove | Denna bjuder jag på...

Här kommer en underbar låt med ett underbart band;


Anledningen till att jag lägger ut denna låten av Black Rebel Motercycle Club är för att min pappa nyligen berättade att hans kompis (vars barn går på min skola) undrade om jag och min pappa ville följa med till Black Rebel Motercycle Club's koncert!! Jag vill jätte gärna, men nu gäller det bara att få pappa att hänga med ;D


Josefin | Harry Potter and the order of the Phoenix



Gissa vad jag har fått tag i? Ni behöver nog inte gissa fresten.. Det är nog ganska uppenbart att jag menar filmen över.. ^^'
Som ni kanske minns, så skrev jag ju lite om den här Harry Potter boken som jag så gärna ville läsa i, igår. Ni som inte minns kan klicka här för att komma dit. ^^<3

Iallafall,
så har jag jätte gärna velat se filmen och igår visade sig att Matildas lillasyster hade just precis den filmen, som jag letat efter. Så snäll som hennes syrra var, så fick jag låna hem den.
Jag vet att jag är grymt efter med Harry Potter, och filmerna.. Men jag har inte velat se någon av filmerna förens jag läst böckerna, och nu när jag snart har slukat Harry potter och Fenixorden så längtar jag som bara den tills jag ska få se den här hemma. Hade tänkt att se den på fredag, i lugn och ro. Tycker att det ska bli väldigt intressant och se hur de har gjort 1000 sidor bok till 132 minuter film, hoppas bara att de har lyckats få med mina favoritbitar.. :D ♥

Ha det bra!

 


Tove | Vintage Computer


Bilden är målad av mig (Tove) strängt copyright!

Hej hej,
Idag så var det min första skoldag detta året! Dessutom så var det första skoldagen i min nya skola! Skolan är super fin och helt gigiantisk! Dock var det super svårt att hitta alla de olika rummen. Gympasalen är enorm, två hela basketplaner i en lokal! Tyvärr var lärarna precis som vanligt. Mr.Gray, min historie lärare är nog en av de läskigaste människorna jag någosin träffat. Här kommer en liten dialog ifrån klassen idag, jag kör den på engelska eftersom den är bäst då;

-Well, Ally could you please tell us what the word embarrassed means?
-Ehh, it's like.... well it's when you.. eehh
-Ally, ally, ally... Insted of making it so complecated you could've just told us that it was in the state your in now! When you feel; like a loserhuman, stupid or just extremely unintellegent!


Haha, kanske är svårt för er att fatta men jag kan säga att hon var illröd i ansiktet och skiträdd!

//Tove

Josefin | Nypon


Stäng copyright på våra bilder!

Hej läsare! Har inte hört av mig på någon dag, så tänkte att det kunde kanske passa nu? ;)

Började ju i skolan efter Jullovet igår, och nu är vi i full gång med läxor och annat.. Usch, lärarna på min skola vet nog inte riktigt vad en "mjukstart" är..

Ajja, sitter och funderar på vad jag ska göra, har ett par läxor till imorgon, men även en spännande Harry Potter bok som ligger cirkus 10 centimeter från mina fötter.. hehe, Harry Potter boken tilltalar mig mest heelt klart, jag läser hellre om hans skumma problem än löser mina egna. ;D

Kanske blir ett till inlägg om en stund! Om inte, så får ni ha en trevlig kväll


Tove | Franska prov & photoshop träning


Bilden är tagen av mig (Tove), med hjälp ifrån Josefin..

Hej hej,

jag sitter hemma och tycker synd om alla er som är i skolan. Eller egentligen inte... x) Idag har jag inte gjort mkt, endast packat upp mina saker, övat inför mitt mega stora historia prov och photoshoppat. Idag gjorde jag en vintage mac dator. Lägger kanske upp den senare. Nu ska jag nog fortsätta att öva inför franska provet och sedan ska jag se om jag kan göra klart överraskningen till Josefin. Självklart ska jag lägga upp den när jag är klar. Ha det bra!

//Tove

PS, ögat ni ser det fotade jag tillsammans med Josefin förra veckan. Det är seriöst skitsvårt att få en häst stå stilla tillräckligt länge för att man ska kunna få chansen till en när bild.

Tove | Retro Radio


Bilden är målad av mig (Tove), strängt copyright!

Hej hej,
första riktiga inlägget ifrån mig! Äntligen. Som Josefin skrev i ett inlägg så har jag varit i London, men nu är jag tillbaka i Hamburg (Tyskland). Jag kom hem rätt så sent idag så jag ahr mest suttit och lekt med photoshop. Jag gjorde radion som ni ser där ovanför alldeles nyss. Den tog mig nog runt en timme att göra. Jag började även på en liten rolig sak till Josse får se om det blir något x) Förutom det så har jag tittat på film med min mamma och pappa.

För er som kanske lagt märke till att jag skrivit detta inlägg hyffsat sent nu när det är skoldag imorrn så beror det på att jag inte har skola imorrn! Wooow, i know! Jag har redan haft ett ovanligt långt jullov (4 veckor) men det berodde på att min skola ska flytta, alltså vi ska få en ny byggd skola istället för den nästan nybyggda vi hade nu x) Dom har tydligen haft problem med elen och därför blev skolstarten framskjuten till onsdag! Så nu ska jag ägna dessa sista dagar av frihet till att photoshoppa och fotografera. Vi får se hur det går. Nu ska jag gå och lägga!

//Tove

Ett försök till illustration ;)


Illustration: Josefin (Jaag!)

Det här är min första seriöst gjorda illustration, om man ens kan kalla det det.. Jag vet att de finns en del brister på den (skuggningen, linjerna..) men jag försökte iallafall, vi får se om jag kanske blir lite bättre med framtiden, övning ger ju färdighet ;)<3


Svar på tal!


Josefin svarar: Hej och tack så mycket för din fråga! Enligt oss så tycker vi inte alls att namnet är särkilt svårt, namnet uttalas "En duo" eftersom Tove och jag tillsammans är en duo. Det är så vi resonerade, men självklart kan man ju uttala det lite hur man vill.

Ja! Du har så rätt, vi är ju två ägare som kommer att göra olika inlägg, och vi har tänkt att lösa det såhär:
Antingen så kommer vi innan varje inlägg skriva t.ex "Josefin | rubrik" eller "Tove | rubrik" så kan ni enkelt veta vem det är som har skrivit. Men jag har också funderat lite på att ni läsare kanske kunde kolla vilken kategori inlägget har gjorts i. I slutet av varje inlägg står det ju sårhär:

Eller så kommer det att stå Toves vardag, Josefins foto, Toves foto... Ni förstår?

Men hur tycker ni att vi ska göra? Namnet före rubriken eller att ni själva får titta i kategorin i slutet av inlägget? Eller kanske både och? Ni har chansen att vara med och bestämma så varför inte slänga iväg en kommentar? ;)

Köpt i Danmark

Det har inte varit någon vidare uppdatering idag, men det beror på att jag har varit i Danmark och inhandlade en MASSA målar grejer, och andra småsaker. Men ni ska få se vad jag köpt som plåster på såren ;)<3


1. Oljefärger
2. Penslar i fyra olika storlekar
3. Liten målarduk
4. Stort akvarellblock

5. Målarpalett(?)
6. Skissblock
7. Suddigummi
8. Rit-kol
(?)

Nu är jag riktigt riktigt sugen på att börja rita/måla, men ikväll ska jag bort så det får bli en annan dag ;)
Nu får ni ha en bra lördagskväll!                 

Tänk vad man kan hitta i bokhyllor..


Hej bloggläsare!
alltså titta vad jag hittade i min bokhylla i eftermiddags!
Jag skulle gå igenom/slänga lite grejjer ur en bokhylla som står här hemma, och vad hittar jag? Jo en liten inplastad dvd skiva med ett par bilder från julen 2000.
Har aldrig sett dessa bilderna för, och tänkte att det kanske kunde vara kul för er att se hur jag såg ut när jag var liten? ;)

                                                                       Är jag mig lik? :))

Josefins Julklappar 2009


Lite sent, men bättre sent än aldrig? Eller hur?                               

1. Iphone 3G
2. thomas Sabo månadssten
(februari)
3. New Moon soundtrack
4. 700 kr.
5. Svenska tv-favoriter
(fick i julstrumpan!)
6. Sällskaps-spelet rappakalja
7. Twilight dubbel disc dvd
 (innehåller både filmen + 150 min extramatrial)
8. Kalender (ej med på bild)

Sen fick jag också en massa godis, men det är uppätet sedan länge ;)<3

Obs! Bilderna är lånade från google.

Dagens inköp..


..Blev en söt stickad puma-mössa och ett par mysiga tummvantar från Staduim, köpte även en tjock svart jacka från samma affär. (Obs! Både mössan & vantarna är mycket finare irl enligt mej)

Puma mössa - Stadium (199kr)
Stickade vantar - Stadium (99kr)

Ska sticka och träna fotobll nu! Första träningen på 2010 (;
Ha en trevlig kväll!

Golden mirror


                                                                       Foto: Josefin (Jag)

Hej allihopa!
Vaknade runt klockan 10 i morse, (ovanligt tidigt för att vara jag) för att få ut så mycket som möjligt av de sista dagarna på Jullovet.
Sen var jag en sväng på Nova och handlade lite vinterkläder (Jacka, mössa & vantar) jag vet att det är sent, men jag tänker inte springa runt och frysa (;

bilden är från en misslyckad studiofotografering förra veckan, i brist på bilder fick det bli denna.


It's all about the eyes


Det är sträng copyright på bilderna!

Hejsan bloggläsare!
Bjuder på ett par bilder från gårdagens fotorunda tillsammans med Tove! Fast man kan nog inte kalla det för "fotorunda" eftersom vi mest stod utanför Toves hus och frös. Men vi tog oss i kragen, och gick ett varv till stallet för att fota hästar, (mest för att vi så gärna ville testa Toves nya objektiv!)och ett par bilder blev det allt! Dock inte världens finste, men för att vara första bilderna med det nya objektivet så är vi endå nöjda ;)

Vet dock inte vad objektivet heter, men det var ett sånt som man kommer mycket närmre med, höhö.. Skulle frågat Tove, men hon flög till London imorse.. Får höra med henne på lördag!
hoppas att ni får en fortsatt trevlig onsdagskväll

Info om Josefin


Snabbinfo

Namn:
Josefin
Ålder: 13 (född 1996)
Bor: I Skåne
Familj: Mamma, Pappa, två bröder, syster
Intressen: Fotboll, Foto, teckna & lyssna på musik

Josefin var namnet, och jag bor i en liten stad nere i Skåne med min familj. Jag är 13 år gammal och på fritiden tränar jag fotboll & fotograferar gärna. Dock äger jag ingen egen systemkamera men jag brukar få lov att använda Toves.
Annars så tycker jag mycket om att rita och måla, och jag försöker att lära mig att illusterara/teckna i photoshop.

Info om Tove


Snabbinfo:
                                                            

Namn: Tove
Ålder: 14 (född 1995)
Bor: I Hamburg (vi har kvar vårt hus i Sverige dock)
Familj: Mamma, Pappa & Syster
Intressen: Handboll, Foto, photoshop & musik

Tove heter då jag och jag som sagt 14 år gammal (för tillfället). Sedan Augusti 2008 har jag bott i staden Hamburg, Tyskland, tillsammans med min familj. Jag går på en internationell skola vilket betyder att all undervisning är på Engelska. Sedan ungefär ett år tillbaka har jag fotat en hel del med min pappas kamera, som han "typ" har gett mig. Photoshop är mitt absoluta favorit program och jag andvänder det flitigt, och har lärt mig grunderna plus en massa andra andvändbara knep som är till god hjälp när jag redigerar bilder. När jag inte fotar eller sitter i photoshop spelar jag piano eller tecknar.


Bloggen byggs upp..

Bloggen är på G!